19 Temmuz 2010

Bayanlara Özel Alışveriş Caddesi: Besincicadde.com

 Türkiye'de hızla yayılan "private shopping" yani "kapalı devre" alışveriş sistemlerine bir yenisi daha ekleniyor . Besincicadde.com a üye olabilmeniz için ya bir davetiyeniz ya da üye olan bir referansınız olması gerekiyor . Peki tüm bunlar yetiyor mu? Hayır.Besincicadde’ye ayrıca bayanların dışında üye kabul edilmiyor.
Sadece bayanlar için hazırlanmış olan yapıda , bugüne dek diğer özel alışveriş sitelerinde görmediğimiz bir başka farklılık da yatıyor . Sadece marka ürünleri üyesi olan bayanlara %70 e varan indirimlerle sunmakla kalmayıp, site bir de bayanlara özel hizmetleri  %70 e varan indirimlerle sunuyor . Bu hizmetler öncelikle İstanbul'dan başlayıp hızla çok kısa bir zaman içinde Ankara , İzmir, Antalya , Bursa , Eskişehir , Samsun illerine de yayılmayı planlıyor . Bu hizmetlerin içerisinde ; kuaför hizmetleri , güzellik ve kişisel bakım , spor veya fitness salonu üyelikleri , havuzlu eğlence ve dinlenme tesisleri , lüks mekanlarda yeme-içme hizmetleri , gece kulüplerinde indirimler , sinema ve konser biletleri , spa hizmetleri yer alıyor . Tüm bu hizmetler "besincicadde.com" da sadece bayanlara özel olarak %70 indirimlerle sunuluyor .
Ayrıca yine diğer klasik e- ticaret alışveriş sitelerinden ve private shopping sitelerinden farklı olarak "özel bayanlara özel yaşam tarzları" sunan Besincicadde ; üyesi olan bayanlara , kendilerini sadece online tarafta değil , gittikleri her ortamda hayatın içinde yani offline tarafta da özel hissetmelerini sağlayacak sürpriz bir sistemle yayın hayatına başlayacak .
Ağustos Ayı içerisinde yayına alınacak olan "Besincicadde" şimdiden ön üye kaydı alıyor ! Eğer bayansanız ve size kendinizi en özel hissettirecek olan , sadece size özel hazırlanan bu yeni alışveriş platformunda üyeliğinizin olmasını istiyorsanız acele edin . Zira şimdiden e- mail adreslerini bırakanlar acılışta 5 TL hediye çekiyle alışveriş keyfini yasayacaklar .
Bu arada şirket calışanları da açılış hazırlıkları hızla sürerken , besincicaddeyi soranlar için , kendi aralarında buldukları kısa ve eğlenceli  bir anlatım tarzı da geliştirmişler . Sistemi kısaca anlatabilmek için söyledikleri suymuş : " Biz besincicadde de bayanları Gucci'den Giydiririz , Reina'da eğlendiririz .Üstelik sadece üyelerimize özel % 70 indirimlerle."...
(Basın bülteni)

1 yorum:

yorumlarınızı bekliyorum