08 Nisan 2010

Eurythmics'in solisti "Annie Lennox" en son ve en doğal haliyle sokakta...




"Style and the city" isimli bloğun yazarı , sokakta aniden karşılaştığı  80'li yılların süper yıldızı "Annie Lennox"un fotoğraflarını çekivermiş .   
80'lerde sayısız hit parçasıyla zamanın en sağlam gruplardan olan Eurytmics'in solisti Lennox ; gençlik yıllarında da standart yüz hatlarına sahip , çok güzel bir genç kadın olarak tanımlanmadı hiçbir zaman  , ama her zaman havalı ,başarılı ve karizmatikti ve aynı şekilde çok hoş bir orta yaşlı olmuş .
İnsanlar enerjilerini daha genç gözükmek yerine yaşlarına göre daha hoş ve alımlı gözükmeye harcasalar , çevreden bekledikleri takdiri ya da beğeniyi daha çok görecekler aslında (umarım ve dilerim erkeklerden de?)...Ama kendilerini kalkındırma çabasında olan "estetik" , "kozmetik" gibi sektörlerin , ne erkekler ne de kadınlar açısından bu kabullenişe izin vermeyecekleri aşikar . Ancak sürekli ,"genç güzeldir", "standart tip" güzeldir empozesine karşı duramayan beyinler ;  yeri geldiğinde yaşlanmaktan korkarken veya kendilerine özgü küçücük bir farklılığı kabullenemezken , çok daha acınası hallere düşmekteler . Estetiğin dozu da hayatta ki herşey gibi "ne kadarını kabullenmeliyiz",  "ne kadarına direnmeliyiz ve değiştirmeliyiz" ayrımını yapabildiğimiz noktasında dengede duruyor . 




 "Style and the city"nin , "Annie Lennox"la ilgili fotoğraflarının detayları ve hikayesi için tıklayın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı bekliyorum