20 Nisan 2010

Değişiklik yenilik mi , eziyet mi?

Bilenler bilir ben hiç birşeyin uzun süre aynı şekilde , aynı yerde kalmasına tahammül edemem .Mesela eşyaların yerini değiştiririm . Ama öyle çok değiştiririm ki bir gelen ikinci geldiğinde hiçbirşeyi aynı yerde bulamaz . Ev sabah kalkıldığında , akşam yatıldığı gibi bulunamaz . Kolyelerimi takılarımı bozar yeniden dizerim ,  dayanamam değiştiririm . Kızımın elbiselerini süsler , keser , değiştiririm (Neyseki beğenir)
Sonra eşyaların kullanım alanlarını değiştiririm , çöp sepeti diye satılanı çamaşırlık , çamaşırlığı çöp yaparım , zeytinyağını biberon'a koyarım . çaydanlığı saksı , merdaneyi masaj aleti yaparım . Bazen fazla abarttığımda bu durumdan bende rahatsız olurum (özellikle dolap içi düzenlerini değiştirdiğimde yerlerini bazen unuturum:) ama kendimi böyle kabul ettim , söz geçiremiyorum .
 İş bloğa gelince gene aynı şey oldu ... Herkes gibi görüntüsünü , sayfa düzenini sürekli aynı tutamıyorum , sıkılıyorum , değiştiriyorum . Yenilik güzel mi geliyor , rahatsız edici mi oluyor bilmiyorum ama , en mükemmelini bulduğumda değiştirmeyebilirim sanırım . Çünkü hep öyle oluyor , benim için en mükemmelini bulduğumda konu ne olursa olsun hiç değiştirmiyorum:)

2 yorum:

  1. BENDE SENİN GİBİYİM...UZUN ZAMANDIR HAYATIM DA DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY EŞİM DİYORUM BAZEN :)AMA GÜZELDİR DEĞİŞİKLİK BANA YAŞAMA SEVİNCİ VERİR..
    SEVGİYLE KAL
    ÖZLEMM

    YanıtlaSil

yorumlarınızı bekliyorum