15 Nisan 2010

2010 ilkbahar/yaz saç trendleri...

Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight, 2010 İlkbahar & Yaz saç trendlerini gösterdiği Pantene Saç Bakım Serisi'nin tanıtımında, saçlarının güzel ve güçlü görünmesi dolayısıyla her kadının kendini güzel hissetmesi için ilk adımın doğru saç bakımını sağlamaktan geçtiğini vurgulayarak, günlük bakım uygulamalarıyla saçın sağlıklı güzelliğinin korunmasının çok önemli olduğunu söyledi.

*Dağınık Topuzlar.............
Bu stille, saçlardaki bağları gevşetiyoruz diyen Sam McKnight, "Saç modellerinde hem yetişkin hem de çocuksu bir saç modeli yaratmanın rahat ve kadınsı bir şeklini sunuyoruz" diyor. 2010 İlkbahar & Yaz sezonunda, "Kıyafetlerin bitirilmemiş gibi bir havası vardı, bu nedenle saçların da aynı şekilde görünmesini istedik" diyen Sam McKnight, bu stile uygun yumuşak saçlar elde edip saçları ağırlaştırmadan ışıltı katmak için Pantene saç bakım kremini öneriyor.

*Uzun Dalgalar............
Sam bu stil için "İşte bu makyajsız olup makyajlı görünüme eşdeğer nitelikte bir saç stilidir" diyor. "Bu stil, göz kamaştırıcılığa daha sade bir yaklaşım getirirken ilhamını fazlasıyla zaman harcanmış lüks görünümden almıştır. Göz kamaştırıcılığa getirilen bu daha sade yaklaşım, özgürlük ve kısıtlamalardan kurtulmayı kasıtlı bir sadelik ile ifade ediyor. "

*Örgü Geçidi..............
Örgü saçlar son zamanlarda göz kamaştırıcı hale geldi. Örgü saçlar hakkındaki en güzel şey, bir seferde iki stil elde edebilmektir. Birincisi örgü saçtır ki bu gündüz kullanım için mükemmeldir. Daha sonra ise saçı açıp taradığınızda saçlarınız hacim kazanır ve sizi dışarıda bir geceye hazır hale getirecek mükemmel dalgalara sahip olursunuz.
Haber/www.modatürkiye.com

2 yorum:

  1. saclarım oldukca uzundur. zapdedemıyorum zten. o nedenle bayılıyorum örgüye.. sagından solundan da cıkarlar.. tam bu senenın modası gibim yani.. :)

    YanıtlaSil

yorumlarınızı bekliyorum