14 Eylül 2009

MTV müzik ödülleri...

2009 MTV ödülleri 13 eylül pazar gecesi sahiplerini buldu . Beyonce gecede başarısını birkez daha perçinledi , derin dekoltesi ve sahne hakimiyetiyle büyüledi . Ayrıca işlemeli , body tarzındaki giysisiyle sıfır beden mankenleri de çatlattı .


2009 MTV ödülleri :
Yılın videosu : Beyonce " Single Ladies ".... En iyi yeni sanatçı : Lady Gaga " Poker Face"... En iyi Hip-Hop videosu : Eminem " We Made You "... En iyi erkek şarkıcı video ödülü : T.I. f/ Rihanna " Live Your Life "... En iyi Pop videosu : Britney Spears " Womanizer " En iyi Rock videosu : Green Day " 21 Guns " ...En iyi kadın şarkıcı videosu : Taylor Swift " You Belong With Me ".

Erkeklerde siyah rengin yanısıra grilerin göze çarptığı gecede , bayanlar ışıldıyordu . Giysilerde ; taşlı , pullu , simli ve kaplamalı , saten , dore , lame v.s parlak kumaşların her çeşidi kullanılmıştı . Miniler uzun giysilere oranla daha belirgindi . Madonna adeta sihirli cadı , Beyonce ise super girl gibiydi . Lady Gaga'dan hiç bahsetmek istemiyorum sürrelist görüntüsüyle geceye damgasını vurmuştu . Korkmayacağınıza söz verirseniz resimlerini koyarım:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı bekliyorum