30 Eylül 2009

"Kaprisli" Naomi İstanbul'daydı...

Naomi , daha önceki gelişinde makyajsız olduğu için havalimanında görüntü vermek istememişti. Türk medyasının ısrarı üzerine, ortalığı birbirine katmış ve sonuçta katılacağı katalog çekimler iptal olmuştu. Ülkesine geri dönen Naomi Campbell, bir süre sonra hareketlerinin yanlış anlaşıldığını ve çok sevdiği Türkiye’ye ilk fırsatta yeniden geleceğini belirten bir özür yazısı kaleme alıp yollamıştı.
39 yaşındaki siyahi top model ile dolar milyarderi sevgilisi Vladislav Doronin, geçtiğimiz cuma günü İstanbul’a geldi. Yine gizliliği elden bırakmayan ve gözlerden uzak olmayı tercih eden Campbell, Number One Radyo’nun patronu Ömer Karacan’ın misafiriydi. Naomi’yi ve Rus sevgilisi , geçtiğimiz pazar günü Ömer Karacan ve onun en yakın arkadaşı Alesdeir Dundas ile birlikte Çengelköy’deki Rigel Balıkçısı’nda yemek yediler. Yemek sonrası Ömer Karacan’ın teknesine binmeye hazırlanırken fotoğrafçıları gören korumalar ve grup arkadaşları, Naomi’nin etrafında etten duvar örerek fotoğraflarının çekilmesini önlemeye çalıştı. Bu esnada Campbell, kendisini tekneye atarak, kapalı olan ön bölüme girdi.
Naomi Campbell’ın, emlak kralı sevgilisi Vladislav Doronin, bir süredir Bodrum’da emlak için arazi bakıyormuş. Ömer Karacan’ın yakın dostu olan Doronin, Bodrum’daki işlerini bitirdikten sonra Ömer Karacan’ın yanına İstanbul’a gelince, sevgilisi Naomi Campbell da soluğu İstanbul’da almış. Ancak Naomi, aynı akşam Moskova’ya dönüşte havalimanında yine olay yaratmış. Basına görüntü vermemek için havalimanı güvenliğini çağırarak basının dışarı çıkarılmasını istemiş. Güvenlik müdahale etmeyincede, korumalarını yönlendirmiş. Yani İstanbul ziyareti yine olaylı geçmiş. (Haber-foto:Habertürk.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı bekliyorum